Om Sandborgen

Sandborgen levererar mat till skolor och förskolor sedan 2004.
Vårt motto är matglädje, trygghet och kvalitet.

 

Vår målsättning är att vara den absolut bästa leverantören av mat till skolor och förskolor i Stockholmsområdet, avseende tillförlitlighet och kvalitet till marknadens bästa pris.

Vi ska vara den leverantör som lyssnar mest på kundernas behov och därigenom har möjlighet att leverera den bästa produkten totalt sett.

Matglädje är att vår personal skall tycka det är roligt att laga maten och att våra matgäster skall bli glada av att äta maten från oss och få den energi som barn behöver under dagen. Genom vårt matråd som består av oss och våra matgäster får vi återkoppling om maten för att kunna justera och bli ännu bättre avseende både smak och matsvinn.

Trygghet innebär att vi har egenutvecklade system för mycket hög matsäkerhet. Detta är en garant för att rätt person får rätt kost den aktuella dagen. Med egna profilerade, miljövänliga fordon och chaufförer i profilkläder säkerställer vi både igenkänning och trygghet vid ankomst. Elektriska värmeskåp säkerställer en obruten kedja där maten håller rätt temperatur hela vägen till matbordet.

Kvalitet för oss är både att maten vi serverar håller högsta kvalitet med en hög leveranssäkerhet. Vi ska alltid vara snabbfotade med ett stort öra för att vara mottagliga inför kundens behov. 

Så här tycker våra matgäster om oss

Kontakta oss

SANDBORGEN AB 
Handelsvägen 170 C
122 38 Enskede

SANDBORGEN ROTEBRO 
Kung Hans Väg 12
192 68 Sollentuna

Tel: 08-722 95 56
info@sandborgen.se

Följ oss

Nyhetsbrev