Menyn
Vi serverar alltid ett vegetariskt alternativ till ordinarie menyn. För att öka andelen grönsaker tillsätter vi frästa och finmalda rotfrukter och grönsaker i våra såser och grytor. Detta för en bättre smak, men även som ett sätt att få våra matgäster att äta mer grönsaker.
VECKA 38 / 16 – 20 SEPTEMBER
MÅNDAG
Oxjärpar med kokt potatis och brunsås samt lingonsylt
(Innehåller: nötkött, potatis, soja, baljväxter, lök)
Gulasch med kokt potatis
(Innehåller: baljväxter, kål, paprika, morot, vitlök, potatis)
Detaljerad innehåll i dagens mat:
- Oxjärpar (nötkött)
- Kokt potatis (potatis)
- Brunsås (soja, baljväxter, lök)
- Gulasch (baljväxter, kål, paprika, morot, vitlök)
TISDAG
Schnitzel med rostad potatis och bearnaisesås
(Innehåller: gluten, vetestärkelse, vitlök, potatis, ägg)
Detaljerad innehåll i dagens mat:
- Schnitzel (gluten, vetestärkelse)
- Rostad potatis (potatis)
- Bearnaisesåss (ägg)
ONSDAG
Pasta med laxsås
(Innehåller: fisk, lök, kål, citrus, mjölkprotein, gluten, vetestärkelse)
Pasta med fänkål och baljväxtersås
(Innehåller: baljväxter, lök, kål, citrus, mjölkprotein, gluten, vetestärkelse)
Detaljerad innehåll i dagens mat:
- Laxsås (fisk, lök, kål, citrus, mjölkprotein)
- Fänkål och baljväxtersås (baljväxter, lök, kål, citrus, mjölkprotein)
- Pasta (gluten, vetestärkelse)
TORSDAG
Nötkorv smaksatt med timjan- och ramslök & potatismos samt ketchup
(Innehåller: nötkött, mjölkprotein, potatis, lök, paprika, tomat, vitlök)
Vegokorv med potatismos samt ketchup
(Innehåller: baljväxter, mjölkprotein, potatis, lök, paprika, tomat, vitlök)
Detaljerad innehåll i dagens mat:
- Nötkorv smaksatt med timjan- och ramslök (nötkött)
- Potatismos (mjölkprotein, potatis)
- Ketchup (lök, paprika, tomat, vitlök)
- Vegokorv (baljväxter, paprika)
FREDAG
Panerad kyckling med ris och tzatziki
(Innehåller: fågel, gluten, vetestärkelse, ris, mjölkprotein, vitlök)
Rödbetsbiff med ris och tzatziki
(Innehåller: baljväxter, rödbeta, ris, selleri, paprika, lök, vitlök, mjölkprotein)
Detaljerad innehåll i dagens mat:
- Panerad kyckling (fågel, gluten, vetestärkelse)
- Basmatiris (ris)
- Tzatziki (mjölkprotein, vitlök)
- Rödbetsbiff (baljväxter, rödbeta, ris, selleri)
VECKA 39 / 23 – 27 SEPTEMBER
MÅNDAG
Korv stroganoff med ris
(Innehåller: nötkött, tomat, paprika, mjölkprotein, lök, ris)
Korv stroganoff med ris
(Innehåller: baljväxter, tomat, paprika, mjölkprotein, lök, ris)
Detaljerad innehåll i dagens mat:
- Korv stroganoff (nötkött, tomat, paprika, mjölkprotein, lök)
- Basmatiris (ris)
- Vegetarisk korv stroganoff (baljväxter, tomat, paprika, mjölkprotein, lök)
TISDAG
Falafelbiff med ris och tomatsås samt kall vitlökssås
(Innehåller: baljväxter, ris, tomat, lök, vitlök, ägg)
Detaljerad innehåll i dagens mat:
- Falafelbiff (baljväxter, ris, lök, vitlök)
- Ris (ris)
- Tomatsås (tomat, lök, vitlök)
- Kall Vitlökssås (ägg, vitlök)
ONSDAG
Panerad fisk med kokt potatis och Rhode island
(Innehåller: fisk, gluten, vetestärkelse, potatis, ägg, tomat, paprika, lök, vitlök)
Majsbiffar med kokt potatis och kall Rhode island
(Innehåller: baljväxter, majs, selleri, potatis, ägg, tomat, paprika, lök, vitlök)
Detaljerad innehåll i dagens mat:
- Panerad fisk (fisk, gluten, vetestärkelse)
- Kokt potatis (potatis)
- Rhode island (ägg, tomat, paprika, lök, vitlök)
- Majsbiff (baljväxter, majs, selleri, paprika)
TORSDAG
Potatis- och purjolökssoppa
(Innehåller: potatis, mjölkprotein, lök)
Pannkaka med sylt
(Innehåller: mjölkprotein, laktos, ägg, gluten, vetestärkelse)
Detaljerad innehåll i dagens mat:
- Potatis- och purjolökssoppa (mjölkprotein, potatis, lök)
- Pannkaka med sylt (mjölkprotein, laktos, ägg, gluten, vetestärkelse)
FREDAG
Kycklingfilé med potatismos och kall basilikasås
(Innehåller: fågel, gluten, vetestärkelse, potatis, potatis, mjölkprotein, ägg)
Kikärts Bourguignon med potatismos
(Innehåller: baljväxter, paprika, lök, vitlök, svamp, potatis, mjölkprotein)
Detaljerad innehåll i dagens mat:
- Kycklingfilé (fågel)
- Potatismos (potatis, mjölkprotein)
- Kall currysås (curry, ägg, baljväxter, vitlök)
- Veg Bourguignon (baljväxter, paprika, lök, vitlök, svamp)
Vi lyssnar på dig
Vår erfarna och utbildade kökspersonal blir bättre genom att lyssna på våra kunders behov och kontinuerligt stärka vår leverans i form av utbud och kvalitet.
Bland annat arbetar vi med ett noga utvalt Matråd där vi diskuterar maten och hur vi tillsammans kan förbättra oss kontinuerligt.
Utöver det så skickas enkäter ut med frågor där man får chansen att tycka till om oss avseende maten och vår service. Enkäterna kan följas och läsas på vår hemsida och uppdateras var kvartal med nya frågor och nya svar.
Kontakta oss
SANDBORGEN AB
Handelsvägen 170 C
122 38 Enskede
SANDBORGEN ROTEBRO
Kung Hans Väg 12
192 68 Sollentuna
Tel: 08-722 95 56
info@sandborgen.se